VisszaNéző

Minions (Minyonok)

2015. október 03. 12:20 - moviezz_réka

A film leírása:

"A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.
Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt? a kipusztulástól." 
Forrás: www.port.hu

 

Vélemény a filmről:

Hát a Minyonok nem maradhatnak ki… Talán ez volt az első megnyilvánulásom, amikor elhatároztuk, hogy filmeket fogunk elemezni az idei évből.
Valahogy belőlem hiányzott az a nagy Minyon-láz, ami rövid időn belül nagy közkedveltségre tett szert.  Hiszen a Kinder tojás belsejében, újságokban, plakátokon, reklámokban, még a csapból is a Minyonok folytak. (folynak). Mégis bevallom, az előzetese tetszett, és  végül megnéztük a mozifilmet is. Nem fogok meglepő dolgot állítani, ha azt mondom, hogy szinte gyerekekkel volt tele a mozi nagyterme. Láttam a rajongást a szemükben. Igen… nekik nagyon bejött ez a film. A folyton bénázó, szerencsétlenkedő sárga kis vackok mosolyt csaltak az arcukra. Meg kell hagyni, hogy a film készítői nagyon profin összerakták az egészet. Az animáció szuper jó. Nem csak a gyerekeket szórakoztatták, hanem igyekeztek a felnőttekhez is elérni azáltal, hogy a ’60-as évekbe helyezték el a sztorit, voltak benne történelmi utalások, valamint az akkori popkultúra jegyeit beleszőtték a filmbe. (pl. Hair betétdal és még ide sorolhatnék pár dolgot). Ami ici-pici csalódás, hogy az előzetesben elég sok poént lelőttek véleményem szerint. Illetve az, hogy a főszereplők gügyögnek, halandzsáznak végig, ami a film egy pontjáig vicces, de a végére már azt éreztem, hogy lefáradtam agyilag. A sztori végéről hiányzik a tanulság, hiszen a legtöbb filmből, meséből tudunk okulni, de a Minyonok nem az eszükről híresek… Szerintem a Gru sokkal nagyobb durranás volt, de ettől függetlenül a Minyonokkal is sokat kaszálnak a film készítői.  Összességében az 1x megnézhető kategóriába sorolnám a filmet.  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://moviezz.blog.hu/api/trackback/id/tr627885492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
visszanezo