VisszaNéző

San Andreas (Törésvonal)

2015. október 11. 13:53 - moviezz_agi

Leírás:

Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé.
Egy helikopterpilóta (Dwayne Johnson) és rég elhidegült felesége (Carla Gugino) Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat. De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok.

Értékelés:

Aki látta ezt a filmet az tudja, hogy egy tipikus katasztrófa filmről beszélhetünk. A néző szeme előtt omlik össze San Francisco és annak környéke. Hogy mire lehet számítani egy ilyen filmtől? Mindenki tudja, és mindenki pontosan azt is kapja, amit sejt. Sok-sok futást, látványos menekülést, szerelmi szálat, családi összetartást. Nagyjából semmivel többet nem ad mint mondjuk más hasonló jellegű film. A vizuális effektek viszont nagyon a helyükön vannak, így aki ez miatt nézné meg a filmet, annak csak ajánlani tudom. Én személy szerint Dwayne "The Rock" Johnson miatt döntöttem úgy, hogy megnézem ezt a filmet. Hozta végig a Tőle jól megszokott színvonat Ray szerepében, ami nagy szerencse is, mert a többi színész alakítása már nem volt ennyire jó. Bár a hangsúly nem is igazán az alakításon van, hanem sokkal inkább a látványon, mégis úgy gondolom, hogy Alexandra Daddario nem volt jó választás Blake szerepére, és ugyanezt el tudom mondani a két kis srácról is. Eredeti nyelven néztem meg a filmet és végig nagyon zavaró volt a két srác akcentusa, pedig úgy gondolom, hogy némely fimet/sorozatot a különböző akcentusok nagyon fel is tudnak dobni (például: Lost). Összességében se nem jobb, se nem rosszabb mint az utóbbi évek hasonszőrű filmjei, aki szereti a műfajt és nem feltétlen az alakításokért és a benne szereplő karakterekért akarja megnézni, annak tetszeni fog.

IMDb értékelés: 6,2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://moviezz.blog.hu/api/trackback/id/tr607956836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
visszanezo