VisszaNéző

The Age of Adaline (Adaline varázslatos élete)

2015. október 05. 20:36 - moviezz_agota

Leírás

A film a 29 éves Adaline varázslatos életét meséli el, aki egy majdnem végzetes baleset után nem öregszik tovább. A 20. században a lány egy nagy világkörüli utazásba fog, miközben megőrzi titkát. Azonban találkozik egy férfival, aki mindörökre megváltoztatja életét.

 

Magyarországon megjelent:2015. április 23. 

Értékelés:

A legtöbb ember, talán arról álmodozik, hogy örök fiatal szeretne maradni, egy ráncot és az öregedés bármi jelét nem kívánja magának. Adaline-t irigyelhetjük is ezért, mivel 45 évesen is 15 évet letagadhat. Mindenki irigyli gyönyörű külsejét, és ez miatt köszönheti, hogy állandó körutazásba kezdett. Sokan gyanakszanak fiatalos kinézetére, és amikor már a rendőr sem hiszi el, hogy 45. életévében van, egy olyan elhatározást hoz, ami teljesen felbolygatja életét. Nagyon becsülöm az elhatározásáért, mivel a lánya biztonsága érdekében úgy dönt, hogy állandó mozgásban lesz. Minden évtizedben máshova költözik. Egy gyönyörű nő, akinek csak jövője van, de az ide-oda ingázása miatt még sincs igaz élete. A történet nagyon jól elmeséli balesetének okát, majd az utána való életét. Filmben 2014-ben járunk és Adaline még mindig, tartja magát az ígéretéhez. Hogy lehet úgy élni, hogy folyton hazudnod kell másoknak? Nem eshetsz szerelembe, úgy, hogy tudod, nem lehet közös jövőtök? Adaline, ezt kibírta egészen mostanáig…
Ajánlom minden nőnek és férfinak egyaránt, akik kíváncsiak Adaline utolsó fejezetére!


 

Imdb: 7,3

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://moviezz.blog.hu/api/trackback/id/tr597895254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
visszanezo