VisszaNéző

Magic Mike XXL

2015. október 06. 20:15 - moviezz_zsofi

A film leírása: 

"A fiúk tovább vetkőznek. Magic Mike (Channing Tatum) alapszabálya nem változott: miért szégyellné az ember azt, ami könnyen megy, pénz jár érte, lehet inni közben és jó móka. Ezúttal azonban nem kötik magukat ugyanahhoz a színpadhoz. A kigyúrt csapat nagyobb sikerre vágyik, és elindul egy versenyen, amelyet férfitáncosok számára hirdettek meg. Most is vetkőzniük kell, de a tét sokkal nagyobb. Ők úgy érzik: életre-halálra megy a játék."  Forrás: port.hu

Filmkritika:

- spoilert tartalmaz-

Végre egy film, ami csak nőknek szól. Erre a filmre nincsenek szavak.. aki látta a Magic Mike első részét, az tudja miről beszélek. Ahogy az első résznek se, ennek sincs sok mondanivalója. Habár vannak benne vicces jelenetek, mégis inkább a nők szórakoztatására készült, ezért sem érdekelheti a film a férfiakat.
A története, hogy a régi férfi előadóművészekből (ahogy ők hívják magukat) álló csapat újra összeáll egy utolsó hétvégére, hogy megmutassák mit is tudnak. Amúgy ez a 120 perc szerintem elég sok, főleg azért, mert kb. negyedóránként van benne egy táncjelenet, közte meg csak hosszas, jelentéktelennek mondható, párbeszédek. Viszont az a néhány pár perc felpezsdíti a nézőközönséget. A várva-várt fináléig pedig egészen pontosan 90 percet kell a képernyő előtt izgatottan eltölteni. A zenék nagyon jók benne és a kamera-állás is sokkal jobb, mint az előző részben, tehát a látvány kifogástalan lett. Úgy összegezve elég forróra sikerült ez a rész, a színészek mindent beleadtak a karakterükbe. Ha már a színészekről van szó, a főszereplőnek, Channing Tatumnak minden jól áll. Volt már akcióhős, romantikus, humoros, és táncos is, amit a Magic Mike-ban is tökéletesen bemutatott. Látszik a színészeken, hogy ők is élvezik a szerepüket és mindent megtesznek a nézők szórakoztatásáért. Szerintem sikerült ezt elérniük.

moviezz_zsofi

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://moviezz.blog.hu/api/trackback/id/tr177913782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
visszanezo