VisszaNéző

2017 egyik nagy filmes mérföldköve

2017. január 03. 20:19 - HubaTheRunner

Első pillantások Terrence Malick új filmjére, a 'Song to Song'-ra

Terrence Malick filmrendező karrierjének első közel négy évtizedében mindössze 5 filmet rendezett, az elmúlt néhány évben azonban belehúzott és 3 filmet is komponált, idén pedig érkezik a "Song to Song" című műve. A film eredeti címe "Weightless" volt, ám a napokban jelentette be a mester a változást, valamint az amerikai bemutató dátumát, ami március 17-én lesz.

A film egy zenés szerelmi sztori, amely két párról szól, akik a zeneiparban próbálnak érvényesülni és lépten-nyomon akadályokba ütköznek. A fő karakterek Faye (Rooney Mara) és BV (Ryan Gosling) zeneszerzők, Cook (Michael Fassbender) zenemogul és egy pincércsaj (Natalie Portman), akit Cook megpróbál fölszedni. Mindössze négy karaktert soroltam eddig föl, de bizonyára észrevettétek, hogy mind a négy szerepre korunk legnagyobbjai lettek felkérve. Aki most tágra nyílt szemekkel bambul a telója kijelzőjére, vagy a laptopjára gondolván, hogy hát ennyi jó színész bizony nem fér meg egy csárdában, annak mondanám, hogy a sor még nem ért véget. A filmben szerepet kapott még többek között Cate Blanchet, Christian Bale és Benicio Del Toro is. Ha ez valakinek még mindig nem indította be a nyáltermelését, akkor számukra a ráadás, hogy a filmben néhány zenész/zenekar is föltűnik: Lykke Li, Iggy Pop, Florence and the Machine és a Red Hot Chili Peppers. Az utolsó hallatán különösen izgatottak lettünk.

A hazai bemutatóról még nem találtam híreket, de nagyon ajánljuk a forgalmazóknak, hogy mihamarabb kössék meg azt a szerződést a stúdióval.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://moviezz.blog.hu/api/trackback/id/tr7312094597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
visszanezo