VisszaNéző

The Man from U.N.C.L.E.

2015. október 13. 16:20 - moviezz_zsofi

A film leírása:

"A hidegháború csak átverés volt. Jól tudják ezt az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet alkalmazottai, akik, ha kell, szívesen együttműködnek orosz kémtársaikkal. Napoleon Solo (Henry Cavill), a cég egyik legjobb embere is kénytelen közösen bevetésre indulni Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer), mert mindketten jól tudják: az igazi veszély egészen máshonnan fenyeget. Egy nemzetközi bűnszövetkezet őrült tervvel próbálja káoszba taszítani a világot. Minél jobban el akarják terjeszteni a nukleáris technológiát, mert abban reménykednek, hogy ha folytatódik az atomfegyverek terjedése, a törékeny erőegyensúly felborul, és kitör a III. világháború. A párosnak csupán egyetlen nyom áll rendelkezésre: egy eltűnt német tudós lánya. Az ő segítségével talán behatolhatnak a bűnszervezetbe.A hidegháború csak átverés volt. Jól tudják ezt az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet alkalmazottai, akik, ha kell, szívesen együttműködnek orosz kémtársaikkal. Napoleon Solo (Henry Cavill), a cég egyik legjobb embere is kénytelen közösen bevetésre indulni Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer), mert mindketten jól tudják: az igazi veszély egészen máshonnan fenyeget. Egy nemzetközi bűnszövetkezet őrült tervvel próbálja káoszba taszítani a világot. Minél jobban el akarják terjeszteni a nukleáris technológiát, mert abban reménykednek, hogy ha folytatódik az atomfegyverek terjedése, a törékeny erőegyensúly felborul, és kitör a III. világháború. A párosnak csupán egyetlen nyom áll rendelkezésre: egy eltűnt német tudós lánya. Az ő segítségével talán behatolhatnak a bűnszervezetbe." Forrás: port.hu

Filmkritika:

Ezt a filmet jól eltalálták. A The Man from U.N.C.L.E. (mert az angol címnek több értelme van) eleve egy akciófilm, de megvan fűszerezve egy kis vígjátékkal és romantikával is. Az elején még nem sejtjük, hogy vajon ennek mi lesz a lényege, de hamar elkezd kibontakozni. A nagyon elegáns kémek az akciójeleneteknél is megtartják ezen tulajdonságukat, és nem egy átlagos, hanem mondhatni jól kinéző verekedéseket láthatunk tőlük. A film során egyszer sem kell unatkozni, hiszen mindig van valami, ami felkelti az érdeklődésünket. Persze egy női karakter kihagyhatalan a titkos ügynökös filmekben. A felállás így két férfi és egy nő. Ezen is izgulhatunk a film során vajon kit választ a nő, vagy hogy egyáltalán választ-e. Persze vannak benne sablonok, de még azt is humorral hidalták át. Nekem tetszett a film, attól függetlenül, hogy történelmi volt, mert nem egy átlagos filmnek mondható ebben a kategóriában. A film minden korosztály és nem számára izgalmas lehet a sokféle műfaj keveredésének köszönhetően.

moviezz_zsofi

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://moviezz.blog.hu/api/trackback/id/tr597964660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
visszanezo